info@apartmanipetkovic.me +382 69 293 970

O nama


Apartmani Petković nalaze se u Gradiošnici u Tivtu i nude Vam prave uslove za idiličan odmor sa porodicom ili prijateljima. Uredni i dobro opremljeni apartmani, mirno okruženje, veliko dvorište sa bazenom i ljubazan domaćin učiniće da se sa ljetovanja vratite odmorni i puni lijepih uspomena.

Petković Apartmani Tivat u svojoj ponudi imaju Studio apartman za 5 osoba, Studio apartman za 2 odraslih/ 2 odraslih sa 2 djece i Soba sa zajedničkim kupatilom. Ispred objekta obezbijeđen Vam je parking, a apartmani posjeduju bežični internet i kablovsku televiziju. U dvorištu se nalazi veliki bazen, a na raspolaganju su Vam i ležaljke i suncobrani. Očaraće Vas naša prekrasna bašta, a ako dolazite sa djecom, sigurni smo da će oni najviše vremena provoditi na našem igralištu, uživajući u sadržaju koji nudi.

Od Glavne autobuske stanice u Tivtu udaljeni su 3km, a od Aerodroma Tivat 1,5km. Do Kotora će Vam biti potrebno 10ak minuta vožnje, do Budve 20ak, a do Perasta treba preći oko 20km.
Ako tražite mjesto za pravi odmor, daleko od buke i gužve, želite prirodno okruženje, smještaj u Tivtu koji nudi i bazen, Apartmani Petković pravi su za Vas!